Hjertemotion

Skrevet torsdag d. 7. december 2017

Det er vigtigt efter konstateret hjertesygdom, at vi mennesker kommer tilbage til et godt liv, med motion, en sund livsstil og et godt solidt netværk, derfor har Hjerteforeningen i Kalundborg startet et hjertemotionshold op.

Efter et endt sygehusophold, får vi tilbudt hjerterehabilitering enten gennem sygehuset eller kommunen, vi vil også blive tilbudt er kurses forløb på vores lokale sundheds – og Akthus ”livet med hjertesygdom” hvor også hjertemotion indgår, under ledelse af Sundhedshusets fysioterapeuter.

Men der kommer en tid, hvor disse gode tilbud ophører, og her kommer Hjerteforeningen ind i billedet, hvor vi har oprettet et hjertemotionshold, som også er ledet af en fysioterapeut fra Kalundborg Sundheds – og akuthus, således vi opnår den rette vejledning og træning for den enkelte deltager.

Derudover har vi et godt netværk med de øvrige deltagere og Hjerteforeningen, som mange gange er gode sparringspartnere, når det gælder hjertesygdom.

Deltagerprisen forsøger vi at holde på et minimum, men når vi samtidig sætter det højt, at have en god og kvalificeret instruktør/fysioterapeut til at lede holdet, så er vi nået frem til en pris der svarer til 25,00 kr. pr. gang, som opkræves forud for en periode af gangen.

Tilmelding til holdet: til undertegnede, nye deltagere kan tilmelde sig løbende efter ”først til mølle” princippet.

Træningslokale: Munkesøens Aktivitetscenter, Esbern Snaresvej 55 4400 Kalundborg

Træningstidspunkt: onsdage kl. 15:45 – 16:45

Tovholder hjertemotionsholdet